fredag, september 25, 2020

Stupa som en fura...

Full fart på jobbet på förmiddagen och eftersom jag inte skulle hem till hundarna idag så bestämde sig jag och Maggan för att göra slag i sak och ta oss ut på en löprunda. Började ju helt ok och när vi kommit en bit så sa jag att vi skulle hålla utkik efter en ryggsäck som jag sett liggandes i skogen för ett par dagar sedan. Då stod det också en barnvagn på ett annat ställe så jag tänkte att det kunde vara någon bärplockare men kände samtidigt att det lika gärna kunde vara stöldgods som dumpats i skogen. Så jag sprang och spanade efter ryggsäcken och missade då ett hål på stigen som jag såklart trampade snett i och stupade som en fura.

Ont som sjutton i ena foten å tänkte bara att måtte den inte vara bruten!!!? Efter ett tag ställde jag mig upp och konstaterade att jag kunde stödja på foten så bruten var den nog inte... Phu! Försiktigt började vi gå vidare och då kände jag att nog skulle vi väl kunna springa? Gick ett tag men nää.... Övergick till att gå men kände ändå att visst går det att springa? Å visst, det gick ett tag men när vi kom till asfalten så gav jag upp å sen gick vi tillbaka resten av vägen.

Väl på kontoret blev det kylklamp och linda då foten börjat svullna och bli blå.

Jobbade ändå vidare resten av dagen men försökte så gått det gick att hålla foten i högläge men det blev en längre dag än jag tänkt. Avslutade i alla fall vid 15-tiden då jag åkte och hämtade några grejer som jag köpt på FB. 

Väl hemma fick dock Henke gå med hundarna medan jag satte foten i högläge och sen servade han mig med både mat, dryck och diverse salvor och lindor. På kvällen började det dock värka en hel del så blir det inte markant bättre i morgon så ringer jag till 1177.

Inga kommentarer: