tisdag, september 29, 2020

Färgglatt men grått

 Hösten är så fin och trädens färger är just nu  helt fantastiska men... Varför är då vädret så grått och dimmigt??? Man ser ju inte det vackra för all fukt och dimma som hänger i luften just nu.

Hur som helst så tar jag mig ändå bara ut i begränsad omfattning och även idag fick Henke ta hand om hundarna på lunchen vilket gjorde att jag kunde ta kortlunch. Det var bra för dagen var verkligen häktisk så kl 16 kände jag att det var hög tid att avrunda arbetsdagen.

Det asfalteras på hamngatan så den är avstängd. Detta ställer till det då jag får köra en stor omväg till och från jobbet. Det är det såklart fler som måste vilket resulterar i långa köer så det tar mer än dubbelt så lång tid att ta sig hem på eftermiddagarna.

Jag delade i alla fall ut årsmötesprotokollen så nu ska alla ha fått det.

Även idag gick vi ner på täkten och körde dirigering med tjejerna. Idag var de lite hopplösa bägge två. Vet inte vad som hände för båda brukar inte ha dålig dag samtidigt. Vi avslutade med markeringar i stället och då visade de i alla fall fina takter.

Direkt efter promenaden blev det SSRK gävleborgs styrelsemöte och det pågick fram till kl 21 å då var det ju hög tid för middag.

Behöver jag säga att jag var trött efter detta. Full huggning från kl 07-21:30 med bara korta matpauser så jag somnade på stört vid 22-tiden.

Inga kommentarer: