söndag, september 27, 2020

Ny titel efter rallytävling

Steg upp när klockan ringde och konstaterade att foten såg rätt ok ut. Hade provat ut kängorna redan i går då de var de enda skorna som kändes bra. De ger också bra stöd så att jag inte trampar fel igen...

Efter att Henke rastat hundarna åkte jag iväg till klubben för att försöka tävla Rally fortsättningsklass igen. Starten var länge osäker men i morse bestämde jag mig i alla fall för att åkt och göra ett försök på i alla fall en bana.

Väl på plats konstaterade jag att bana A gick i vanlig marsch hela vägen medan bana B hade spring på delar av banan. Jag skulle starta A banan först turligt nog. 

Banvandrade med kryckor och sen var jag lätt illamående men gick i alla fall utan kryckor när det var dags för start och det gick ändå rätt bra. För att  kunna gå utan att halta så kunde jag dock inte fokusera på nästa skylt vilket jag normalt gör. Esset var trots annorlunda upplägg och rörelser från matte jätteduktigt och det kändes som en kvalificerande runda. Så fort jag fått det bekräftat så strök jag mig från bana B för den hade jag nog ändå inte fixat pga spring. 

Med det sagt... Låt mig nu  presentera SE VCH RLD N RLD F Inlicios Witch Abroad "Esset" 1,5 år 💗



Väl hemma blev det en kort promenad ner till sjön men sen intog jag soffan för att vila en bra stund.

Innan det mörknade blev det en promenad med kryckor halvvägs genom byn men sen fick det vara nog. Blev ett dopp i baljan och grillat till middag. Foten kändes ok trots ansträngningen idag.

Inga kommentarer: