onsdag, september 02, 2020

Rallyträning

 Idag hade vi för första gången personalmöte på plats med alla kollegorna (-2) sedan covid-19 gjorde sitt intrång. Kul att träffa allesammans då det blir så mycket bättre kontakt när man är fysiskt samlade.

Gått fika med Smörgåstårta blev det också och sen coronaanpassat uppvaktande av jubilarerna på Miljö- och bygg. De som fyllt jämt under året fick blommor och presenter. På plats fanns en 30 åring, en 40 åring, en 50 åring och en 60 åring. En 40-åring saknades pga föräldraledighet. Grattis allesammans!!!








Var kvar på jobbet till närmare 13:30 och när jag kom hem åkte jag till en tjärn och lät hundarna apportera lite och rasta sig. De fick först varsin vattenmarkering för att blöta ner sig sedan fick de varsitt linjetag över sjön. Vi avslutade med en hörselmarkering där jag kastade en vattenmarkering medan hundarna satt i en grop ca 30 meter upp från tjärnen. Gick sedan tillbaka och skickade dem från gropen. Både gick direkt i vattnet och apporterade fint. Avlämningarna satt i hand utan skakning från bägge. 

Sen lunch klockan 14:30 som egentligen är eftermiddagsfikatid.

Efter jobbet blev det en tur till klubben. Rallylydnad för bägge tjejerna med fokus på 8ans frestelse och 360 grader vänster i långsam mach samt att inte hoppa och belöna sig genom att hoppa på mig. Gick helt ok.

Middag och sedan Morden i Sandhamn. 

Inga kommentarer: