tisdag, november 08, 2022

APT och löpning

 Idag var det dags för APT igen och dessutom hade vi besökare av beredskaps- och civilförsvars samordnare inom Hudiksvall och Nordanstig så det blev lite annorlunda reflektioner och diskussioner. På fikat hade Maggan köpt pepparkaksdeg då vi pratat om att vi var flera som köpte det i december och åt som godis. 😂😂😂 

Efter mötet blev det ett till möte men sen var det dags för lunch. Jag åkte hem och gick en promenad med tjejerna och sen satt jag hemma och jobbade på eftermiddagen. På eftermiddagsfikat blev det veckan andra löprunda, även denna på 5 km så nu är i alla fall veckans mil avslutad men ska ändå försöka göra en runda till innan helgen.

Henke åkte och handlade efter jobbet så jag tog med tjejerna runt Nordenholm efter jobbet. Fortsatt mörkt och regnigt denna veckan så till middag blev det en värmande räksoppa och sen såg vi Sveriges EM handbolssmatch mot Danmark då Sverige råkade ut för en kollaps under första halvleken och hade bara gjort 1 mål efter 15 minuter och det slutade med 5 mål för hela perioden. Bedrövligt! Däremot en fantastiskt fin andra halvlek som gjorde att siffrorna snyggades till och det blev "bara" en förlust med 2 mål.

Inga kommentarer: