söndag, november 27, 2022

Vinterstudio och Skyltsöndag

 Idag bestämde vi oss för att ha vilodag. Min fot gör ont men jag kommer väl att gå på den i alla fall. Vi började med kaffe och lussebulle för det är ju ändå första advent i dag.

Efter  lite praktiskt jobb i form av renbäddning och dammsugning av säng samt avloppsrensning i badrummet så tog vi ytterligare en tur runt sjön. Stökigare att gå idag då snön nu frusit på men det känns i alla fall bättre i foten när man går "offroad" än när man går rakt fram på den hårda stumma vägen. Vägen genom byn är dessutom enormt dålig nu.


Efter promenaden blev det för första gången för i år Vinterstudion där vi såg Ebba Andersson och Frida Karlsson göra upp om första och andra plats i damernas 2 mil i Ruka. De vann överlägset, Frida drog i från på slutet men även Ebba var överlägsen övriga.

Fika och sedan Herrarnas tvåmil där Calle H och William P kom 3a och 5a fram tills Calle diskades. Det är väl typiskt när han äntligen kommer på pallen. Slutade istället med disk för Calle och en 4e plats för Poromaa. 

Efter detta så fick hundarna ta på sig jultröjorna och följa med på julskyltningen på stan. Mysigt och mycket uppmärksamhet fick hundarna. Vi avslutade med ett besök hos Lasse och Birgitta innan vi åkte hemåt för middag då vi inte ätit nån lunch idag. 

På matsedeln idag stod Basilika och fetaostfylld kycklingfilé och spagetti men först en kopp glögg och lite pepparkakor.

På kvällen började vi se en Dansk serie som hette "Gisslantagningen" och den var så bra att vi såg hela 4 avsnitt på raken.

Inga kommentarer: