fredag, november 11, 2022

Arbetsdag på hemmaplan

 Idag satt jag hemma för att skriva men det blev mycket annat gjort istället känns det som. Det ringde och dök upp annat som behövde hanteras så det blev inläsning och andra frågor än planerat men likväl en effektiv dag.

Jobbade på fram till strax efter klockan 13 då jag käkade lunch och sedan tog med tjejerna på en lång skogspromenad bort till Lingarö. Nu blir det verkligen mörkt tidigt för jag hann precis hem innan det var alldeles svart vilket var tur eftersom jag inte hade tagit med någon pannlampa.

Henke kom hem samtidigt så vi fixade och kopletterade vägen med lite fler plogkäppar innan vi gick in och lagade middag och packade inför morgondagens Dalatripp. Buren flyttades över till Henkes bil å så förberedde vi lite frukost för det kommer att bli en tidig morgon. 

Kände mig riktigt trött så jag somnade en stund framför tvn men sen piggade jag på mig så jag kom inte i säng förrän efter midnatt vilket kanske inte var så bra eftersom klockan kommer att ringa redan klockan 05:00 i morgon bitti.

Inga kommentarer: