måndag, september 02, 2024

Arbete på ledig dag

 Hade tagit ledigt idag för att återhämta mig lite efter att ha jobbat och varit borta mycket de senaste två veckorna. Eftersom vi ändå kom hem så tidigt igår, vädret var skit och Henke skulle arbete hemifrån så åkte jag till jobbet när jag vaknade och var på plats 07:30 så lite sovmorgon tog jag i alla fall.

Henke satt som sagt hemma och jobbade då han hade Teams-möten hela dagen samtidigt som de håller på att bygga om på jobbet och idag bilade de stora delen av dagen vilket inte är någon bra kombination. Jag tog därför med mig mat och hade kort lunch vilket gjorde att det blev full dag idag trots att jag avslutade klockan 16. Ja ja då har jag en ledig dag tillgodo vid annat tillfälle.

Efter jobbet blev det en lugn promenad genom byn då jag kände att Esset behövde en vilodag. Nått hände dock för hon är irriterad i ena ögat efter promenaden. Får hålla lite koll på det och skölja ögat så får vi se om det blir bättre. Kan ju vara att hon bara fått nått strå i ögat eller nått när hon sprang på täkten.

Uppdaterade hemsidan och bloggen samt åt middag och såg tv så idag blev det en riktigt lugn dag när det ändå var så grått och tråkigt väder.

Inga kommentarer: