tisdag, september 17, 2024

Strulig dag....

 Idag var det uppstigning och vanlig vardag igen. Åkte till jobbet på förmiddagen och fick en oväntad nyhet att min chef Maggan gift sig under helgen. Jobbmässigt så strulade min dator så jag fick starta om den tre gånger på förmiddagen.

På lunchen åkte jag hem till Esset som verkligen hade vilodag idag. Blev en promenad och lite vila för jag kände att jag var trött.

Direkt efter lunch åkte jag ut för kolla ett ärende och eftersom både järnvägsövergångar och vägar var avstängda så blev det till att köra runt. Kollade ärendet som innebar en lite promenad och åkte sedan tillbaka till stan och jobbet igen. Då upptäcker jag att mitt kort var borta från hållaren så det var bara att vända tillbaka till Iggesund och gå samma runda igen men inte var mitt kort där så då måste jag tappat det när jag var hemma på lunch.

Gick upp på jobbet där det var eftermiddagskaffe men såklart var kaffet slut. Satte mig och skulle jobba men då ville inte datorn starta utan den stod bara och snurrade så jag kunde inte logga in. Kände att nu skiter jag i detta och åker hem och söker min passerkort istället.

Väl hemma så hittade jag kortet direkt då jag tappat det hemma och inte under promenad vilket i alla fall var skönt. Det tog ytterligare 10-15 minuter för datorn att komma igång och då var klockan 15:50 å jag hade fått ont i skallen så jag la mig en stund istället.

När Henke kom hem blev det en promenad genom byn med Esset och sen åkte vi iväg för att fira Ronny som fyllde 50 år. Smörgåstårta och massor med gott fika stod uppdukat så någon middag orkade man inte äta idag.

Kom hem vid 20-tiden och pratade då med mamma innan det blev slapp i soffan resten av kvällen. Vilken skitdag! Ja allt utom 50-årsfirandet. Det var verkligen trevligt och suupergott!!!

Inga kommentarer: