onsdag, september 11, 2024

Kontorscykling, träning i regn och glöggpremiär

 Idag åkte Henke hem på lunch så för min del blev det en kort lunch när jag käkade lunch på jobbet. På förmiddagen mätte och skickade jag iväg svampprover för cesiummätning och på eftermiddagen blev det beslutskrivning och inläsning. Passade också på att cykla 1 mil på kontorscykeln. Gjorde det ofta när vi satt på Håstaäng men har helt kommit ifrån det och väl egentligen inte cyklat nått sedan vi flyttade till Kattvikskajen.

Det var en riktigt grådassig dag och det spöregnade när jag kom hem från jobbet. Tog på regnkläder och promenerade en sväng med Esset på täkterna i byn och åkte sedan iväg till Lingarötjärnen och tränade med Sofia och Zenitha. Blev ansmygning och tolling till att börja med och sedan körde jag igångar på dirigering och det gick verkligen super. Körde skick ut på blankvatten där det sedan kom ett kast när Esset simmar en bit. Förlängde avståndet några gånger och det blev fina igångar och raka skick. Efter det så fick hon även köra ett dummiesök i skvattram samt köra ett skick över sjön. 

Efter 2 timmar i regn var jag rejält husken när jag kom hem. Blev en varm dusch och sedan årets första glögg med pepparkaka.

Till middag blev det sedan lax med kräftsås och wokgrönsaker.

Inga kommentarer: