fredag, september 20, 2024

Jobb och resdag

 Åkte till jobbet så att jag var på plats vid 06:30. Blev lite skrivelser och sedan gick jag och EvaLotta och käkade taco på KB innan jag åkte hem till Esset för en promenad.

Direkt efter det åkte jag ut på en inspektion av en ny lokal där en piercingstudio kommer att öppna. Passade också på att följa upp ett annat ärende som vi har i samma fastighet. På eftermiddagen satt jag hemma och jobbade fram till klockan 15:30.

När Henke kom hem gick vi en promenad genom byn och sen var det dags för mig att åka ner till tåget mot Hässlebolm. Det började inte så bra då det var 15 minuter försenat pga tekniskt fel men de körde in lite tid och dessutom skulle jag ha 50 minuter över vid bytet i Stockholm. Nu blev det mindre än 40 minuter så det gjorde ju ingenting. Tåget från Stockholm höll tiden så jag anlände till Hässleholm planenligt vid 00:15-tiden. Öde på station men ändå lite folk och dessutom lite polisingripande....

Anette hämtade mig och efter en lugn bilresa pga tät dimma så anlände vi till Ankhult vid 1-tiden å då var det ju bara till att stupa i säng.

Inga kommentarer: