onsdag, april 06, 2011

Bäst väder men minst skidåkning

Idag bjöd Björnriket på bästa tänkbara vädret. Vi hade tänkt åka in till Vemdalsskalet en sväng idag men när det blev så fint väder så stannade vi i våra nu välbekanta backarna. Åkte ihärdigt framt till lunch då vi åkte till stugan och käkade resterna av laxpastan. Vi passade också på att packa med oss diverse godsaker i ryggsäckar och gav oss sedan av ut till backarna igen. På eftermiddagen hade solen gjort att föret var enort dåligt så vi bänkade oss i en snödriva. Drack varsin Irisch Coffe och sedan gav sig grabbarna iväg med Alice till Grizzlyliften medan jag och Ida njöt i snösoffan.










Föret hade som sagt blivit RIKTIGT dåligt så det tog inte lång tid så var alla tillbaka å då blev det både choklad med rom och Mintuu innan klockan var 16:20 och det var dags att börja åka tillbaka till stugan så att vi inte skulla missa liften.

Ikväll blev det lite packning inför morgondagen men vi grillade också och käkade potatisgratäng och sallad mm. Bastu är ju ett stående inslag när man är i fjällen så det behöver jag väl knappt nämna. Idag blev det lite politiska debatter som var kvällsunderhållningen. Vi är verkligen olika i vissa avseende...

Inga kommentarer: