lördag, april 23, 2011

Stadstur

Vaknade och tog en promenad längst med älven på Klubbgärder. Vädret var forsatt lika härligt och stigen (kärleksstigen som den kallas) är perfekt att strosa längst när man har hundar.

Under denna helg var det bara en dag då affärerna var öppna så då passade vi på att göra ett stadsbesök. Blev inte nån shopping men väl ett cafébesök tillsammans med mamma och pappa som vi mötte precis när vi kom till stan.

Efter det så rev Thomas och Henke båttäckningen och satte på kapellet på Thomas båt så nu är den redo för skösättning. Mmm nä kanske inte, antar att motor och lite annat också ska kollas upp innan det är dags men isen har ju inte försvunnit än så det är ju ingen brådska.

Jag och Amanda tog med hundarna och la ett sök så att de skulle få jobba lite. Amande var väldigt imponerad att hundarna kunde hitta de små föremålen i skogen men det är ju sånt som de är till för.

På kvällen blev det god middag hos mamma och pappa. Först löjromstoast till förrätt och sedan oxfilé och potatisgratäng till varmrätt. Senare på kvällen blev det marängswiss till efterrätt och som vanligt blev jag och Henke kvar hos mamma och pappa fram till närmare 01 då vi promenerade med hundarna hem till Thomas. En promenad på ca 30 minuter.

Inga kommentarer: