onsdag, april 20, 2011

Sökträning

Första dagen på länge som det regnade idag. Trots detta tog jag med några dummiesar på lunchen. Jag kastade in dem i ett skogsområde när vi gick bort för att rasta hundarna. På tillbakavägen passerade jag skogspartiet på andra sidan och såklart från andra hållet. Passade då på att skicka Humla på ett sök. Ett bra sätt att få hög motivation mot ett område utan möjlighet att spåra utläggaren. Hon gjorde ett mycket härligt sök i mycket hög fart. Hon fick ta in 3 av fyra dummiesar, den sista gick Neo ta in.

Efter jobbet blev det en promenad på golfbanan och nu blev det ett tennisbollssök i ett skogsområde dit jag även nu kastade in bollarna för att unvika spår i söket. Nu låg det 9 bollar ute och hundarna fick jobba parallellt hela tiden. Humla tog in fem bollar och Neo fyra trots att han var den jag skickade först. Säger en del om Humlas effektivitet och fart idag. Precis så här skulle jag alltid vilja ha det!

Annars blev det lite hemsidesuppdatering (ssrk-nh:s) och såklart bloggskrivande. Packade också inför morgondagen. I morgon är det dags för Humla att genomföra ett nytt uppföljande besök hos veterinären. Nu hoppas jag verkligen att de tycker att det ser så pass bra ut att vi slipper vidare behandling. Håll tummarna!!!

Inga kommentarer: