fredag, april 08, 2011

Veterinärbesök

Så var det dags att åka till veterinären för att kolla upp Humlas bak igen. Tyvärr visade det sig att hon fortfarande är rätt svullen så det blir till att börja om med behanling igen. Nu blir det nog tratt på mellan varven för Humla vill gärna slicka när bak men det får bli efter helgen för jag antar att vi kommer att ha ganska begränsade ytor att röra oss på i stugan i helgen.

På jobbet hann jag gå igenom ansökningarna till våra två vik som vi haft utannonserade. Vi hade fått rejällt med ansökningar denna gång så det kommer att bli spännande med intervjuer om en vecka.

Hann också ändra lite inspektioner, planera lite, svara på mail och ta emot besökare innan det var dags att göra helg. Så här skulle alla veckor vara ;)

På kvällen blev det en tur på golfbanan vilket som vanligt ger upphov till ett antal bollar. Idag utökades förrådet med 12 bollar.

Passade också på att kratta lite i snön så att den ska smälta ännu snabbare. Idag har det varit runt 10 grader så det biter rejällt på snön bara det fortsätter att vara s här varmt.

Packade och käkade god middag inna vi la oss och slappade framför tvn. Kommer att bli en tidig kväll för i morgon väntar en tidig morgon.

Inga kommentarer: