tisdag, april 12, 2011

Ta tag i saker som kommit in

Idag var det full fart på jobbet. Det var dags att ta tag i alla som kommit in under den tid jag varit ledig och varit i fjällen. Ansökningtiden för inspektörsvicken som vi har ute har också gått ut så det är hög tid att se över vilka vi ska kalla på intervju.

Förutom det så dök det upp massa saker under dagen och sen hade vi sånt som kommit in under tiden jag varit borta. Full fart altså så jag blev på jobbet fram till klockan 17.

Idag var det min tur att träna så det blev årets första joggingrunda och jobbigt var det!!!! Känn som om kroppen är rejällt tung, konditionsmässigt gick det dock OK.

Ikväll kollade jag igenom korten från helgen, tyvärr mycket som var suddigt men jag mailade ändå iväg dem till alla berörda. Hoppas jag får tillbaka lite bilder/film från övriga som fotade. Hann hur som helst också lägga upp bilderna i bloggen däremot får jag ta tag i skrivningen i morgon.

Fick förresten provsvaret på Humlas rumpa idag och det innehöll koliforma bakterier. Inte särskilt förvånande kan jag jag tycka då ju provet är taget på fisteln som har ett hål rakt ut från analsäcken men hur som helst så innebär detta att det blir en antibiotikakur för Humlas del nu också. Tur att det är kort karenstid på den, bara 10 dagar och som jag sagt tidigare så är det ju inte aktuellt med tävling än på åtminstone en till en och en halv månad. Nu hoppas jag att detta är det sista jag behöver proppa i henne.

Inga kommentarer: