söndag, april 24, 2011

Kompisvisit, matlagning och sök till hundarna

Det är mycket man ska hinna på en dag men det funkar när man vill. Sovmorgon först eftersom nätterna blir sena. Promenerade sedan till mamma och pappas lägenhet och fikade där innan vi gick hem till Thomas igen.

Hämtade bilen och åkte och hälsade på Mårten och Zandra vilket vi inte hann i julas. Blir alltid lika imponerad över hur fint de gör och det är inte utan att man blir intresserad av att börja göra nått själv men hur ska vi göra? Hittar vi nått nytt hus eller ska vi göra nått åt det som vi bor i nu? Å så blir det varken eller....

Hur som helst så åkte vi och handlade efter att ha fikat ett par timmar och sedan var det jag och Henke som stod för middagen idag. Först åkte vi dock till Thomas å så fick jag och barnen och la ett sök till hundarna. Området var ett riktigt blött björkskogsparti men hundarna jobbade såååå bra och med enormt fart. Stupade mellan varvet i vattenpölar, simmade genom större pölar och sprang i ett enort tempo hema tiden med nästan på. Riktigt riktigt duktiga var de!!!!

Till mdidag blev det limelaxröra på kavring och sedan risotto med räkor, sparris och oliver och till det stekta pilgrimsmusslor.

Kvällen avslutades som vanligt sen även om vi hade tänkte gå hem tidigt till Thomas.

Inga kommentarer: