söndag, juni 03, 2012

Inför...

En fullspäckad dag med ”inför-grejer”!

Vaknade och packade det sista inför resan. Tog sedan med hundarna ut på en skogspromenad innan de var dags att lämna av dem. Humla lämnades till Helena i Iggesund och Neo och Vinna får tillbringa veckan hos Roland och Gunilla.

När jag kom hem så tömde vi vardagsrummet. Till övervåningen bar vi mattor, matrumsbordet, soffbordet och alla tavlor mm. I badrummet lastade vi in den tunga kistan, stereobänken och alla dynorna från soffan. Vitrinskåpen och soffstommen placerade vi i köket. Varken toan eller köket gick således att gå in i efter detta så då åkte vi och hämtade upp Lasse och Birgitta och gav oss av mot Arlanda Hotellby.

Vi anlände samtidigt som Kattis, Jonas och barnen. Installerade oss på våra rum och samlades sedan i vårt rum för att skåla den annalkande semestern med ett glas champagne före middagen.
Kattis, Alva och jag
Birgitta
Alva



Henke
Middagen intogs på restaurangen. Blev ugnsrostade rödbetor med chevré och honung till förrätt för min del och sedan en god köttbit med pommes och bearnaissås till varmrätt. Till detta drack vi såklart rött vin.

Vi skulle upp tidigt så vi gick därför och la oss tidigt. Dock låg jag och Henke och såg tv en stund så vi släckte nog inte förrän någon gång runt 23:30.

Inga kommentarer: