fredag, juni 22, 2012

Midsommarafton

Bilder kommer....

Förmiddagen inleddes med matlagning. Gjorde en potatisgratäng, en melonsallad och la upp kallskuret på ett fat. Bakade muffins och gjorde en nubbesallad.

Klockan 11 åkte jag upp med hundarna i skogen medan Henke åkte och kompletteringshandlade sedan åkte vi iväg till Ida och Gösta med maten och lämnade också bilen där. Promenerade hem med hundarna och gick sedan upp på Per Jansgården en stund för lite traditionellt midsommarfirande. Det var härligt väder och det lockade extra mycket folks såklart.


Vid 13:30 gick vi hem och gjorde en riktigt sillunch och sedan vilade jag en stund innan det var dags att göra sig iordning.



Vi promenerade till Ida och Gösta så att hundarna var nyrastade när vi kom hem. Hundarna fick sitta i bilen eftersom både Humla och Vinna höglöper så jag inte vill ha dem lösa bland massa folk och på en gård som inte är inhägnad. Det gick dock jättebra att ha dem i bilen.
Jordgubbsdrink som välkomstdrink

Framdukning av gemensam buffé

Teknik blev kvällens huvudtema... ;)

Maten är klar

Till bords... Börjar med fisk bla silltårta



Jordgubbstårta. Gubbarna var marinerade i lime och sååå goda!
När vi hade ätit tog vi en promenad ner till vattnet så då kunde hundarna hänga med. Barnen fick ta varsin hund å det tyckte de var skoj och hundarna fick lite barnträning.

Även om det blev kallt så satt vi ute hela kvällen fram till klockan 02 då vi promenerade hemmåt. När vi kom hem konstaterade vi att det bara var 3 grader ute. Brrrr!!!

Kom i säng först klockan 03

Inga kommentarer: