måndag, juni 04, 2012

Mot semestern!!!

Uppe med tuppen klockan 03:45, snabb frukost och sedan bar det av till Arlanda klockan 04:30. Checkade in och gick sedan runt lite i Taxfreen, köpte några böcker som ”bra att ha” och letade oss sedan vidare till gaten. Planet mot Cypern lyfte klockan 06:45!!!
Alva var väl inte världens piggaste här
Anlände till Cypern runt 12 och då väntade en 50 minuters busstur till hotellet. Hann checka in och bära in grejerna till lägenheten innan det var dags att skynda till lunchen som skulle stänga en halvtimma senare,

På restaurangen serverades en enorm buffé, eller snarare TRE bufféer. Salladsbuffé, matbuffé och efterrättsbuffé. Insåg direkt att detta inte skulle bli någon LCHF vecka!!!

Efter den sena lunchen gick vi till rummet och packade upp och sedan samlades vi vid poolen för lite sol och bad och såklart en drink. NU VAR DET SEMESTER!!!

En härlig start med bara några timmars eftermiddagssol kändes som en bra början för att inte bränna sig.

Klockan 18:45, efter lite vila och duschning så samlades vi på Lasse och Birgittas balkong för en drink innan middagen.
Trångt på Balkongen
Vi hade ”All-inclusive” så det var bara att hämta det man ville dricka i baren och ta med till rummet. Maten serverades under några timmar och däremellan serverades snacks om man blev hungrig. Även middagen var en dignande buffé med olika teman varje kväll.


Blev en lugn kväll som avslutades på vår balkong men runt 23 var vi alla trötta och kröp till kojs.

Inga kommentarer: