tisdag, juni 05, 2012

Tillbaka till platsen...

Frukost som även den bestod av en rejäll buffé med allt från yoghurt, ägg och bacon, plättar och bröd och pålägg. Även till frukosten fanns ett ”god-saks-bord” med diverse bakverk.

Efter frukosten gick vi till rummet och smörjde in oss innan vi begav oss till poolen. Barnen, dvs Klara och Anton ”checkades” in på sina kubbar. Klara på Bamseklubben och Anton på super-kids.

Vi solade och badade fram till dess att de kom tillbaka då gick vi upp och åt lunch.
Jonas och Alva
En inte allt för solbränd Henke

Hmm ja inte jag heller...
29 grader i poolen
Anton var med i Super-kids
Henke, Kattis och Alva badar

Vattenfallet från restauranget
Stranden
Lunchdags
Efter lunchen tog jag, Henke, Lasse och Birgitta och gick en promenad efter stranden. Det var en fint trallbelagd promenadsstråk längst flera kilometer så vi gick bort till det hotell som Molins bott på när de var på Cypern för 20 är sedan. Tillbaka på platsen de var på för 21 år sedan tror jag att det var... Såg INTE lika ut som då...

Fläkt i en häck. Lite annorlunda
Tillbaka till The Golden Star där Molin var för 21 år sedan
Fin strandpromenad

Annorlunda restaurang
Det blommade fint på många ställen!!!


Så länge vi gick efter vattnet var det en skön promenad men när vi återvände tillbaka mot vårt hotell så gick vi efter vägen för att jag skulle hitta någon affär att köpa solglasögon i. Det var ett stort misstag för uppe på asfalten, mellan betongbyggnaderna blev det enormt varmt så till sist vek vi ner mot stranden i stället. Stannade på en servering och tog en öl/frappe innan vi gick vidare.

Kvällens Middagsbuffé hade lite av ett tacotema.
San fransisco

... och GT

Chokladfontain
Lite kvällsdans med en okänd...

Klara var med i Showkids som uppträdde under kvällen

Inga kommentarer: