lördag, juni 16, 2012

Studenten!!!

Direkt efter jobbet åkte jag upp med Vinna och Humla för att gå en skogspromenad och träna lite skott. Vinna har helt glömt bort vad stanna betyder och kan verkligen inte vara kvar på platsen när jag går. Måste ta tag i detta.

Hur som helst så gjorde jag några närsök för Vinna. Fick först göra det två gånger utan skott och sedan två gånger med skott. Gick bra men hon rycker till ordentligt i skottet men har inga problem att jobba sedan eller att sitta kvar när skottet går. Sköt sedan ytterligare skott under promenaden och är hon framför mig så vänder hon sig om men sen går hon vidare. Inge låg men reagerar kroppsligt i skottögonblicket för mycket tycker jag. Tycker vi skjutit så mycket men inser att jag nog bara skjutit totalt en 50 skott hittills.

Direkt efter promenaden gick vi över för att fira Daniels student. Massor med god mat och dryck och Daniel agerade bartender hela kvällen tills han åkte. Roland och Gunilla hade gjort en rejäl buffé med tjälknöl, grillade kycklingklubbor, västerbottenpaj, potatissallad mm. Mycket gott och trevligt!!!

Gubbarna hamnade såklart framför fotbollen efter ett tag men vi övriga satt kvar ute. Eftersom både jag och Henke ska upp tidigt i morgon så gick vi hem vid 23-tiden.

Bilder från festen kommer här:
Huvudpersonen tar emot med skumpa
Västerbottenkringlor
Lax med pepparrotsost och seranoskinka och melon
Presentöppning
Pastamaskin
Koncentrerad student
Verkar nöjd med presenterna
Vår present
Bostonshaker till bartendern
Invigde presenten direkt...
Buffé
Hmm det är faktiskt bara glace...
Kycklingklubbor
Klart att hugga in...
Kaffekarlsson på rad

Studenttårta

Studentskivan
Då och nu.... Inte såå mycket som hänt på 18 år ;)

Seriös bild
Putte dukar av
Hopprep känns självklart på en studentskiva ;)

Huvudpersonen skälv...

Proffset eller hur var det?

Så här ska det gå till....

Dags för studenten att tacka för sig...

Inga kommentarer: