tisdag, juni 26, 2012

Övningsprov

Idag efter jobbet var vi ett gäng som träffades ute i skogen för att träna. Dagens tema var prov så vi la upp ett prov med allt vad det innebär i form av transporter, vilt och skott. Lottade en startordning och körde sedan igång. Jag skulle börja med Humla och det blev lite tvära kast direkt efter att ha varit hemma i 9 timmar. Brukar innebära lite ljud och så även idag.

Hur som så gick provet i sig OK. Landdirrigeringen innebar lite onödigt många kommandon så den är jag inte nöjd med men å andra sidan var vattnet desto bättre. Markeringarna var bra både på land och vatten och söket var OK. Lite segt men så får jag ha överseende då hon ju faktiskt har halsfluss och går på antibiotika.

Det som var mindre skoj var alla mygg eller egentligen sven. Fy satan vad mycket och vad de bet! Trodde att jag skulle vara alldeles prickig i ansiktet när jag kom hem men tack och lov hade jag bara 5 prickar i ansiktet och de gick bort inom en timma.

Vinna fick komma ut på slutet och blev alldeles till sig av alla viltdofter.

När jag kom hem åt vi goda kycklingbiffar och sen friserade jag Vinna lite runt öronen. Cool hund, hon låg och sov hela tiden så jag fick vända henne för att ta nästa öra och hon fortsatte bara att halvsova. Fin blev hon!!!

Inga kommentarer: