lördag, juni 30, 2012

Sommarshopping

Idag blev det en riktig shoppardag. Vaknade och det spöregnade så det skulle bli en bra dag att spendera på stan. Jag ville hitta 3/4-shorts och och Henke skulle hitta skor. Jag hittade shorts och dessutom två toppar, en för båten/stranden och en för lite finare... Fikade lunch på Wayne's coffe och var sedan ner en sväng på beachfotbollen. Vädret var du riktigt riktigt fint!

När vi kom hem shoppade jag lite till. Beställde en ny kamera... Nått ska man väl göra för skatteåterbäringen.... En Nikon D5100 blev det till sist. Hoppas nu att jag märker skillnad från min D40.

En sväng med hundarna i skogen blev det också idag. Gick en promenad till sjöarna så såklart badade hundarna. Man vill dock inte stanna i skogen för usch vad mygg/knott det är i år!

När jag kom hem hade klockan hunnit bli nästan 20 så vi tog en Mojito på altan medan Henke grillade. Idag blev det grillat med greksallad och Per Morbergs Collection rödvin. Mycket gott för övrigt! Ganska användbart för det hade rätt så neutral smak men ändå mycket smak, gott!!!!

På kvällen blev det ytterligare lite shopping, ett antiskällhalsband kan vara bra att ha tyckte jag...

Inga kommentarer: