söndag, juli 01, 2012

Söderbesök och annat

Vaknade rätt tidigt men försökte hålla mig kvar men somnade inte riktigt om. Efter en mycket lätt frukost promenerade jag till Ida och Gösta eftersom Therese och Per skulle komma på besök. Therese bodde i Hudik när jag flyttade hit och vi umgicks en hel del. Nu har de redan bott utanför Borås i 8-9 år. Kul i alla fall att hon fortfarande kommer upp och hälsar på mellan varven.

Det var meningen att vi skulle träffas i Kicki och Henriks nya boende men Kicki fick ryggskott så hon kunde inte vara med så istället blev det lunch hos Ida och Gösta. God tacopaj och jättegod tårta efteråt. Blev en trevlig lunch som varade mellan 11-15.






Efter det så åkte vi och handlade. Passade också på att panta allt vi hade i garaget sedan över ett halvår, blev över 200kr i slutändan. Handlade och precis när vi kom hem började det tokregna så jag avvaktade med hundpromenaden tills det lugnat ner sig.

Blev en promenad i skogen men två dummiesar i handen. Hundarna fick turas om och bära dem. Inga kast och inga apporteringar i övrigt.

Torkade golvet när jag kom hem. Tjejerna har äntligen slutat löpa så nu är fläckarna upptorkade och mattorna intagna igen. Skönt!

Kvällen spenderades med Fotbolls EM-final.

Inga kommentarer: