måndag, juli 30, 2012

Mot Änga

Vädret är härligt och vi bestämde oss för att packa oss iväg och åka ner till Enånger. Först överlämnade vi saaben till Katarina och Jonas samt gick en runda med hundarna och var en sväng och handlade. Anlände till Enånger nån gång efter lunch å då blev det kaffe och fika på altan samt ytterligare en lite promenad med hundarna.

Det var verkligen jättevarm idag så vi åkte upp till Tjännavallen för att bada lite, Å nog badade vi alltid, först bara vi människor eftersom det var lite folk på den lilla stranden. Vi gick dock upp och hämtade hundarna så att även de fick vara med och bada.

När vi var torra så gick alla upp utom jag och Vinna. Tänkte att hon skulle få testa vattenapportering. Hon har ju bara testat det en gång och det var hos Eva och då gick det väldigt bra men hon var lite försiktig när hon skulle greppa. Nu var det inga problem alls, lugn, tyst och fina avlämningar. 



Skakar sig på filmen men håller fast dummysen fint i alla fall. Precisionen i filmningen är inte den bästa men det beror på att jag filmar, kastar och för hund. Filmar dessutom med systemkameran så det är lite svårt att hålla den på ett vettigt sätt med en hand. Klicka HÄR för filmen.

När vi kom hem till Änga igen blev det en GT på balkonen. Är det semester så är det!!!





Senare grillade vi och käkade ute på altan. Fortfarande riktigt riktigt varmt och skönt.




Kvällen spenderades med OS

 
 



Inga kommentarer: