fredag, juli 06, 2012

Semester 2012!!!

Som vanligt när det är sista dagen före semestern så blir det full rulle. Ärenden som kommer till och som måste handläggas akut! Ärende på ärende på ärende och hela tiden dyker det upp telefonsamtal, besök och "småsaker". Tänkte sluta tidigt och tänkte gå ut och käka lunch men det blev inget av det... åkte hem och käkade matlåda och kom inte från jobbet förrän klockan 17 men då var allt klart... Känns sååå skönt att det äntligen är semester!!!

Direkt efter jobbet fick jag dessutom min sommarpresent, min nya kamera!!! Jippi!!!

Semestern började i övrigt med en skogspromenad med vovvarna och blodade också ett kort spår till Vinna. Hon har aldrig gått nått spår som legat mera än 5 timmar och detta kommer att ligga minst 15 timmar innan hon kommer att gå det... Ska bli spännande att se hur hon klarar det. Blev som sagt ett kort spår, ca 250m och bara en vinkel (ganska spetsig) samt ett bloduppehåll på raksträcka 2.

Direkt från skogen åkte jag ner på stan och handlade lite snacks till Henke som ska sitta hamnvakt hela natten. Hämtade kinamat som fick bli semesterns första middag.

I övrigt roade jag mig med att tömma silver-saaben för i morgon ska den saneras. Tvättas in och utvändigt...

Inga kommentarer: