lördag, juli 07, 2012

Spår och biltvätt

Blodade ett spår till Vinna igår som jag åkte upp i skogen för att gå idag. Var lite nervös för hur hon skulle klara av ett spår som legat 17 timmar. Hon har ju bara gått spår som legat några timmar.. Hon började bra men gick av efter ca 50 meter. Såg ut som att hon spårade eller i alla fall sökte spåret men i fel riktning. Mitt misstag, ser spårslutet 30 meter bort. Oj då, blev det såå snäft!!! Kallade tillbaka henne så att hon kom på spåret igen och då gick det som på räls. Spikade vinkeln och spårade obemärkt under bloduppehållet. Duktig flicka, dålig matte!!!

Efter spåret gick jag en sväng med alla tre. Såg då årets första orm som dock slingrade sig iväg utan att hundarna såg den. Phu!!!

När jag kom hem regnade det lite men jag började sanera bilen. Den ska bytas in i morgon om vi köper den bil som vi hittat i Stockholm. När Henke vaknade kom han också ut så det blev stortvätt ut- och invändigt pluss att vi monterade ut alla tillbehören såsom grindar, galler, solarplexus, iläggsmatta och mellanvägg. Tog totalt 5 timmar men sen var det klart. Den blev sååå fin!

Kunde inte byta in den för den summan vi skulle få utan tog en rövare och satte ut den på blocket för en dag. Om den inte skulle säljas så skulle vi byta in den men det var värt ett försök att få ut lite mera. Satte ut den för 20.000 med info att den bara var till salu idag. Ringde mycket mera än jag hade anat och tre hann komma och titta på den innan den var såld. Härlig!!!

Blev en sen middag pga all bilvisning och sedan en ganska tidig kväll då vi skulle upp tidigt i morgon....

Inga kommentarer: