måndag, juli 16, 2012

Hemresa och födelsedag

Hipp hipp HURRA!!!! Pappa fyller år idag!!!

Skönt med en lugn och relativt tidig kväll igår eftersom vi skulle köra hem idag. Hade ingen brådska men kände att vi ville komma iväg på förmiddagen. Åt frukost, duschade och packade och gick sedan en runda med hundarna.

Tog sedan lite bilder inne i stugan för det konstaterade jag att jag inte gjort...



Det sista jag gjorde var att ta ut Vinna och låta henne göra ett sök för första gången i sitt liv. Hon fick se mig kasta ut fyra tennisbollar i ett skogsområde. Gick till andra sidan området och skickade henne på sök. Hon var jätteduktig! När hon hittade första bollen såg jag att hon hade en tendens att vilja fortsätta söka men jag kallade in henne och då kom hon direkt. På de nästa två vände hon upp direkt och kom med dem till mig. Det sista var svår att hitta men den kom också in till sist.

Gjorde om samma sak med Humla men hon fick ett större område och dessutom en paus mellan utläggningen tills hon fick gå på söket. Busade också lite tolling när bollarna hade kommit in.

Prick klocka 12 kom vi iväg. Henke körde och ganska snart kände jag att jag var väldigt trött och seg. Vi stannade till i Lövånger och köpte lite godis och sedan stannade vi till på Fjällrävens outlet i Övik. Vi avslutade med att stanna till på Biltema och passade då på att käka på MAX. Till Hudik kom vi klockan 20 och då blev det full fart. Henke klippte gräsmattan medan jag åkte upp och gick en promenad i skogen. Åkte sedan till Iggesund och gjorde klar bilaffären (Saaben) där vi tydligen hade gjort ägarbytet på ett för gammalt registreringsbevis.

Vi hann dessutom med att packa upp och köra två maskiner men sen var vi riktigt trötta och gick och la oss nån gång strax efter midnatt.

Inga kommentarer: