tisdag, juli 10, 2012

Semesterdag nummer två

Vaknade vid 08:30 och då var Henke redan uppe. Steg upp och käkade frukost och duschade innan vi tog hundarna för en första promenad vid 11-tiden. Direkt efter promenaden lastade vi in hundarna i bilen och styrde resan mot Timrå och Sundsvall.

Blev en bra dag, först köpte vi Jeppe grindar till nya bilen och sedan åkte vi till IKEA och köpte en byrå på REA. Precis den vi ville ha och dessutom nedsatt, bara i Sundsvall. Bra köp!!!

Efter detta blev det några småinköp och sedan åkte vi tillsammans med Gunilla som också var i Sundsvall, till andra sidan E4:an. Där blev det hundrastning, MAX-lunch och Biltema innan vi åkte hem.

Väl hemma hämtade Henke ut den nya surfplattan och jag åkte upp med hundarna till skogen. De behövde springa av sig. Sprang INTE så mycket inledningsvis men fick nått ryck efter badet (vägen hade svämmat över).

När jag kom hem monterade vi grindarna och sedan satte i igång med middagen. Medan den var i ugnen monterade jag lite på byrån och efter middagen blev den klar.Hundarna var också hjälpsamma, bra jobbat!!!

 Gamla byrån åkte ut och sedan slappade vi framför tvn. Bra andra dag på semestern trots skitväder!!!!

Inga kommentarer: