lördag, juli 28, 2012

Hemresa

Blev en riktig sovmorgon i båten och vi steg därför inte upp förrän vid 9:30-tiden. Rastade hundarna och åt frukost. Alla båtarna började ge sig av och det gjorde även vi. Vi hade sagt att vi skulle åka in vid lunchtid och eftersom det ändå var lite mulet så begav vi oss direkt efter att hundarna rastats och vi packat ihop. Guppade en del på fjärden så Henke fick fisköra tills vågorna var lite mindre då gick det bra att stå på som vanligt.

När vi lastat ur bilen åkte vi förbi McDonald och köpte med mat som i åt på altan hemma. Vädret var nu fint men Henke skulle ju ändå iväg ikväll så det var bra att vi åkte in. Kunde ta det lugnt och duscha, packa upp, rengöra dynan som Vinna kissat på och tvätta några maskiner.

Klockan 16 gick vi en tur med hundarna och sedan skjutsade jag Henke på fest och handlade lite. När jag kom hem hade Katarina, Jonas och barnen kommit då de var ute och testade en ny cykelkärra som de köpt. De fikade och barnen busade lite med hundarna innan de cyklade hemmåt. Jag undrar om de hann hem innan regnet kom...?

Jag åt stuvade makaroner och köttbullar till middag då jag blev så sugen när jag såg Alice äta det i gårkväll. Kvällen i övrigt gick åt till att skriva dagbok och lägga ut bilder men nu är jag ikapp...

Testar att för första gången lägga ut en film på bloggen. Svårt att filma med systemkamera, hålla för örat och skjuta samtidigt men det gick ju i alla fall. Vinna är hunden med den högsta och mest svängande svansen.

Inga kommentarer: