lördag, juli 21, 2012

Hemmåt

Sov väldigt bra i båten i natt och det guppade inte så mycket som vi befarade. Blev en kortrastning med hundarna före frukost som intogs ovanligt sent, vid 10-tiden.

Efter frukosten packade vi ihop eftersom vi räknade med att åka hem nån gång under dagen idag.

Gick sedan en tur till kapellet igen men sen när vi kom tillbaka till båten var det så skönt att jag la mig på däck ock solade en stund. Vi käkade sedan lunch i båten, de sista resterna och lite Bullens varmkorv.



 



Vid 14-tiden packade vi ihop det sista och åkte mot stan. Blev en guppig och slagig resa på vågorna men hundarna sov tryckt hela vägen.

I hamn tömde vi båten och åkte hem. Vi blir alltid lika sega när vi varit ute med båten men duscha orkade vi med i alla fall och Henke åkte och handlade.

Jag tänkte ta fram nått vilt tills i morgon och upptäckte då att i fått svartmyrsbon under frysarna i boden så det blev till att sanera. Fram med frysarna och sopa bort det och sedan lägga ut myrr både invändigt och utvändigt boden. 

Klippte klorna på min underbaraste lilla mysvovve också....



På kvällen köpte vi pizza och sedan gick stora delar av kvällen åt till att prata med Helena. Jag som inte gillar att sitta i telefon blev sittande i 2,5 timma, hur gick det till?

Både jag och Henke somnade sedan framför tv och vaknade inte förrän 02:30. Då är det skönt att vara hemma och bara kunna släppa ut hundarna på gården.

Inga kommentarer: