torsdag, juli 19, 2012

Mera båtåk

Natten gick bara fint och alla hundarna sov inne hos oss. Efter frukost och en promenad så bestämde vi oss för att åka vidare ut till Agön och Ormsand. Det var riktigt fint båtväder och alladeles plant på vattnet.


När vi kom till Ormsand var det mycket båtar vid bryggan så vi åkte vidare. Hade först tänkt hälsa på kompisar på Kråkön men eftersom vi inte fick tag i dem så åkte vi vidare mot Berghamn.






Precis när vi anlände mot bryggan så åkte en båt så det fanns plats åt oss. Härligt! I Berghamn finns fina stigar så det är mycket bättre att gå med hundarna här. Tyvärr är det dock VÄLDIGT mycket orm så man får vara uppmärksam.

När vi hade lagt till så skulle jag släppa ut hundarna som jag stängt in i förpiken medan vi klättrade runt. Satte mig först brevid dem för Neo blir så hetsig men det gick bra men helt plötsligt skulle Neo bara ut i båten och kastar sig över mina ben. Jag försöker hindra honom men han tar i och river då upp rejäla rivsår i mitt ben. Jag blir tokig när han blir såhär!!!


Hur som helst så tog vi oss en promenad bort till kapellet innan det var dags för lunch.




Blev sedan sill och limelaxröra på kavring i det fina vädret. Vi blev sedan sittandes i båten då vi började spela Monopol. Henke utklassade mig.

Även på eftermiddan blev det en liten promenad men annars satt vi mest på båten och solade.


På kvällen gick Henke och fiskade men tyvärr blev det inga abborrar denna gång utan vi spelade sedan spel som vanligt och jag fick min revansch i Monopol. Det är verkligen ingen värme i luften så efter middan som idag bestod av grillad fläskfilé, haloumi och greksallad så drack vi varsin Irish Coffe. Mums!

Inga kommentarer: