söndag, juli 22, 2012

Route 84

Började dagen lite lugnt med fotoredigering och dagboksskrivning. Efter frukost åkte jag upp i skogen och gick med hundarna. Blev lite blandad kompott på promenaden idag. Lite skott, lite bad, lite kantareller och lite annat... Var ute i drygt en timma. Under tiden bar Henke ut alla grejerna ur förrådet så när jag kom hem började vi rensningen och började bära tillbaka grejerna som skulle vara kvar. Blev en hel del som rensades bort så nu kanman gå in i förrådet utan problem.

Hade ont i skallen efter detta så  när vi gick in tog jag en snabbdusch, en snabblunch och sedan la jag mig med kylmask över ansiktet och migränmedicin i näsan. Pigg igen efter 30 minuter. Härligt!

Innan jag begav mig till Forsa gick vi en promenad med hundarna. Jag, Helena och Zandra träffades sedan på Route 84, en nyöppnad restaurang som fått bra kritik från många. En restaurang som serverar BBQ-mat. Mycket gott och förhållandevis prisvärt tycker jag. Hit kommer jag nog tillbaka fler gånger. En  trevlig och inspirerande träff som gjorde att Helena äntligen registrerade sig på SSRK-prov, anmälde till prov och bestämde sig för att träna. Jag kommer att haka på så nu måste vi skärpa oss och göra lite nytta. Jag började direkt genom att gå ut på gräsmattan och låta Vinna apporterat lite kråka och stanna (när jag lämnar henne)

Var sedan duktig och klippte klorna på Humla och Neo men sen satte jag mig och slappade också.

Inga kommentarer: