fredag, juli 27, 2012

Fler kommer ut till Bakspån

Vid morgonfikat fick vi se en havsörn på andra sidan viken. Tyvärr inte tillräckligt bra objektiv för de avståndet men kul att se i alla fall.

Hundarna badade igen idag och simmade sida vid sida från längst ut på bryggan och in till land fler gånger om.

Efter vår förmiddagspromenad kom Ida, Gösta och Alice ut till bakspån. De grillade hamburgare medan vi åt kalkon och falsk potatissallad.






Henke, Gösta och Alice rodde lite gummibåt men Alice blev VÄLDIGT sur när det inte funkade att ro.









Lite senare på dagen dök även Peter och Niklas ut i Peters nya leksak. Har har köpt en gummibåt men en 50 hästars motor som går som en skollat troll. Här kommer lite lekbilder...









Jag badade för första gången i år och även om det inte var varmt så funkade det och isade inte ens...

Fler båtar kom på kvällen så vi var till slut 5 båtar som övernattade pluss en båt ute på fjärden. Middag intogs på stranden, Irish Coffé i vår båt och sedan såg vi OS invigningen i Ida och Göstas båt.




Blev väldigt oregelbunden rastning för hundarna och dessutom drack de nog en hel del när de badade så medan vi satt i I&G:s båt hände det en olycka i vår båt. Antar att det var Vinna som inte kunde hålla sig och därför kissade på min sovplats. Jaha ja... Blev till att slänga ut alla sängkläder inklusive madrass, lakan och täcke. Som tur vr hade I&G ett extra tecke över eftersom Glen inte var med. Vilken tur.

Inga kommentarer: