onsdag, juli 18, 2012

Premiärtur

Det såg ut att bli några fina dagar så vi beslutade oss för att åka ut med båten idag. Vi hade dock tagit det lugnt på morgonen och nu behövde vi handla och fixa lite innan vi kunde bege oss. Planerade mat för fyra dagar. Henke åkte och handlade medan jag gick med hundarna, duschade och började packa.

Förberedde sedan maten och packade allt sånt och sedan begav vi oss. Henke styrde båten mot Berghamn på Olmen men där var det fullt vid bryggan. Det var spännade att se hur Vinna skulle reagera på båtturen förresten. Neo tycker det är mysigt och ligger tryggt under turen  men kan också hoppa upp på nån brits och njuta av utsikten. Humla njuter inte men är på intet sätt rädd men vill gärna sitta vid mina fötter eller brevid mig. Vinna var som Neo, hur trygg som helst!

En kul sak som inträffade under turen var att två jetskiåkare kom och hoppade på våra vågor.



Vi åkte vidare till Innerstön och Bakspån och där fanns det plats men oj vad det förändrats. Under våren och även nu under sommaren håller de på att hugga ner stora delar av skogen på ön på gott och ont. Mera sol vid bryggan men kanske också lite blåsigare. Dessutom rätt tråkigt att gå med hundarna nu när det är kalhygge med de område som vi tidigare promenerade i.









Vi stannade en natt på plats och vi var tre båtar som låg vid bryggan på natten. Självklart grillade vi på kvällen och idag blev det baconinlindad choritzo med blomkålsmos och grekisk sallad.

På kvällen spelade vi spel men kom i säng hyffsat i tid i alla fall.

Inga kommentarer: