onsdag, juli 04, 2012

Sex i huset

Näpp nu ska ni inte dra förhastade slutsatser!!! Idag utökades flocken med tre labradorer. Både jag och Henke åkte hem på lunch och gick med tre hundar var. Gick bara fint och blev faktist en kortare lunch än jag brukar ha när jag bara åker hem till våra tre....

Arbetade på ett STOR-utskick idag men blev inte riktigt klar. I morgon går dock 11 skirvelse ut om inget oförutsett inträffar.

Efter jobbet åkte vi upp med alla hundarna i skogen. Gick bara fint och de höll sig på lagom avstånd hela tiden. Inga rymlingar idag inte.... Ett litet missöde på hygget dock så nu är Maggie mätt...

Alla hundarna badade i en dyngpöl så efter promenaden åkte vi bort till Andtjärn så att alla fick bara/skölja av sig och bli rena igen. Tur att det är badglada hundar!!!

Väl hemma lagade vi gorgonzolafyllld lax med vitvinssås och såklart vitt vin. Mums!

På kvällen kunde vi konstatera att alla hundarna kopplade av totalt och inga oroligheter i flocken. Labbarna var alla helt lugna och inte alls så efterhängsna som de brukar vara. Fann sig till rätta direkt. Härligt att uppleva sex stora hundar i vårt lilla hus utan att de märks!!!

Inga kommentarer: