onsdag, juli 11, 2012

On the road...

Fortfarande tråkigt väder så vad skulle man hitta på. Åkte och hämtade lastgallret och mattan som nu kommit. Gallret passade bra och var lättmonterat men mattan passade inte alls. Den åkte tillbaka direkt och en ny beställdes då den vi fått var till fel årsmodell.

Vi åkte sedan och tittade på nya bostadsområden som byggts upp och som jag inte sett. När vi satt i bilen bestämde vi oss, vi åker till Piteå. Sagt och gjort... Ringde mamma och förvarnade dem om att vi skulle dyka upp vid midnatt.

Åkte hem, Henke åkte och kollade till båten och klippte sedan gräset medan jag tog med hundarna upp i skogen, packade och gjorde lite middag. Vid 16:30 kom vi iväg och vädret blev bara bättre ju längre norrut vi kom.
Soligt när vi passerade Skellefteå vid 21:30-tiden

Körde non-stop och kom fram till stugan klockan 22:30. Blev laxmacka och vin när vi kom fram och sedan blev vi sittande och pratade fram till klockan 02:30.

Hundarna var sååå duktiga och inte nån gång under resan så märkte man av dem. Måste trivts bra i den nya bilen!!! ;)

Ljust och fint är det mitt i natten i Piteå även om de sista bilderna direkt mot solen ser mörka ut men det har med fotografen att göra....









Inga kommentarer: