söndag, september 02, 2012

1:a pris Ökl Viltspår

Steg upp vid 9-tiden och slappade lite före frukost och sen tog vi en promenad med vovvarna. Klockan 11 åkte jag iväg för att gå viltspårprov med Vinna.

Spåret började osäkert och jag trodde aldrig hon skulle hitta spårbörjan men när jag samlade mig och tänkte till så hittade hon skottplatsen nästan mitt i rutan och sen gick det som på räls. Tyckte att första vinkeln kom tidigt men såg att Vinna var spårnoga så jag förutsatte att hon hade rätt.

Nästa vinkel blev det nån ringning vid men inget långvarigt som jag upplevde det. Det var återgång i denna vinkel. Efter detta kändes det som att hon var var stensäker på spåret resten av spåret fram till skottet. Efter skottet snurrade hon ett litet varv precis vid skottplatsen men tog sedan spåret och fann klöven på slutet. Duktiga lilla Vinna!!!! Såklart ett 1:a pris!!!
Snuttfia

Efter spåret blev det Pitepalt till lunch hos domaren. Vilken service!!!

Väl hemma igen slappade jag lite och pratade med Mamma, Anette och Helena i telefon. Vi gick sedan en promenad med hundarna och avslutade med att duscha innan vi åkte iväg till Lasse och Birgitta på middag. Även Kattis och Jonas med familj var där så det var verkligen fullt hus.

Fick lite ont i skallen på kvällen så när vi kom hem blev det en tablett, lite räkningsbetalning och lite provplanering samt ytterligare en promenad med vovvarna innan jag slängde mig framför tvn och avslutade denna helg.

1 kommentar:

Jennie, Phoenix och Dice sa...

Grattis till första priset! Vad roligt att det gick så bra:)