lördag, september 08, 2012

Marknad och Middag

Blev en skön ledig dag idag. Först lite ont i skallen på förmiddan vilket ju i och för sig inte är så kul men samtidigt är det skönt att ha nått att skylla på när man bara vill ta det lugnt och slappa. En lugn start på dagen således och sedan en promenad med vovvarna innan vi åkte ner på stan för att gå på marknaden som traditionsenligt är andra helgen i september varje år.

Som vanligt blev det lite ätbara inköp i form av cocosbollar och rullrån. Annars var vädret inte riktigt med oss i år. Regnade och blåste ena stunden och soligt och fint i nästa stund. Blev dock kall av regnet så vi stannade bara i 3 och en halv timma.

När vi kom hem somnade jag och sov i nån timma innan vi åkte upp i skogen med hundarna och gick en promenad. Träffade för tredje dagen i rad råbocken på ungefär samma ställe som tidigare. Han är verkligen inte skygg av sig utan ialktog oss på behörigt avstånd så att hundarna inte fick vittring på honom.

Direkt när vi kom hem bytte vi om och cyklade till Ida och Gösta då vi var ditbjudna på middag. Blev en trevlig middag då vi även bokade nästa års fjällsemester som går till Vemdalen igen.

Kom hem vid midnatt och då packade jag inför morgondagen och gick sedan och la mig strax före klockan 01.00.

Inga kommentarer: