söndag, september 23, 2012

Boda dag 2

Trodde i ärlighetens namn inte att jag skulle orka med en dag till men skam den som ger sig. Regnet hade tack och lov upphört  och det underlättade helt klart även om det fortfarande var ganska grått och blåste en hel del.

Resultatet från dagen blev i stort sett densamma som igår så än en gång kändes det som att provupplägget funkade. Gav utslag men var på intetsätt omöjligt.

















Efter provet skulle jag gå en sväng med hundarna. Släppte den efter en liten grusväg men se då hade folk slängt ut vilt båda här och där och det funkar inget vidare för Vinna dyker ju på all och då säger det smack så är det hål i det. Inte är det bara att  få in henne heller när jag har Neo och Humla med mig som visar intresse för det Vinna har i munnen. Då drar hon ju en extra sväng såklart. Jäkla folk! Vi är noga med att samla ihop allt från provet å så slänger folk viltet mer eller mindre på vägen. Ser inte kul ut alls så det var ju bara att börja städa upp i skogen också...

På vägen hem stannade jag och släppte hundarna i min skog och passade på att samla in snittslar som jag haft sittande med tanke att jag skulle träna lite spår. Nu drar ju snart älgjakten igång så då är det lika bra att ta ner dem.

Väl hemma slängde jag alla blöta kläder i maskin. Tvättade dummysar och hängde upp dem på tork. Packade upp, duschade och beställde sedan pizza. När den var intagen så gick jag över till Gunilla så rapporterade vi helgens resultat och sedan gick jag hem och gjorde utbetalningarna till Domarna samt återbetalningarna för det som inte kommit med eller som hade strukit sig med giltig anledning. Tidernas effektivaste prov tror jag!!!

Inga kommentarer: