torsdag, september 20, 2012

Lydnadsträning

Idag efter jobbet blev det snabba ryck. Först lite mat och sen iväg till klubben för att köra igenom Humla i Lydnadsklass 3. Hon utför momenten bra med undantag för fjärrdirrigering som hon inte alls kan och sedan hann jag aldrig köra vittringen men den tänkte jag testa hemma. Nöter jag övningarna blir de dock sämre så man ska nog starta med Humla taggad och sedan hoppas på tur OM jag nu ska starta henne snart.

Precis innan det var dags att åka hem så var det skotträning så jag tog ut Vinna. Han precis ta ut henne och börja gå ner mot plan när första skottet smällde. Vinna var då fortfarande uppspelt över att ha fått komma ut. Kom ner på plan och gick mot skytten när skott två kom. Skott tre kom när vi vänt om och gick åt andra hållet och sedan tror jag det smällde ytterligare två skott. Hög svans och glad hund hela tiden. Hon tittar mot skotten när det smäller men ingen rädsla över huvudtaget. 

Efter detta åkte jag hem och hämtade Henke och skjutsade ner honom på stan och sedan tillbaka till klubben igen. Lisa tränade lite bruks och jag körde rallylydnad med Vinna. Ligg och gå runt funkade inte alls annars gick hon riktigt bra.

Kom hem först närmare klockan 20 och då hade jag rejäl hosta. Vådar inte gott det här, jag som ska vara rutansvarig både lördag och söndag. 


Inga kommentarer: