tisdag, september 25, 2012

En till dag i soffan...

Hade tänkt gå till jobbet idag men eter gårdagskvällens hostanfall beslutade jag mig för att trots allt ge förkylningen en dag till för återhämtning. Ska ju orka med en lång Stockholmsdag på onsdag så då är det bättre att pigga på sig ytterligare.

Grått, kallt och tråkigt väder idag. Sov igen till 09:30 och blev sedan liggande ända fram till 12 då jag åt lite frukost.

Gick en kort promenad med hundarna för att åter hamna i soffan.

Äntligen lyckades jag anmäla hundarna till rasboken men nog blev det fel trots allt. Råkade lägga in samma uppfödare på alla tre hundarna och ingen av hundarna har ju samma uppfödare... Typiskt!

På kvällen firade vi Alva som fyllt två år. Massor med presenter till en glad Alva och en god tårta känns som en  bra avslutning på sjukperioden. I morgon blir det Stockholm tidigt tidigt på morgonen!!!

Avslutade kvällen med lite SSRK- betalningar från provet så nu tror jag allt från provet är klart. Nu ska bara hela höstens provverksamhet mm bokföras också. Phu, kommer att ta ett tag men får ta det någon ledig helg i november kanske.


Inga kommentarer: