lördag, september 22, 2012

Boda dag 1

Steg upp klockan 05.30 för att åka iväg och vara rutansvarig på elitklass på Bodaprovet. Anlände precis  i tid och samlade genast ihop gänget på rutan som bestod av idel ädel rutinerat folk. Kanon!!!

Gick igenom provupplägg och informerade samtliga berörda sedan var det bara att sätta igång med första paret. Å vilket par sen... Provet rullade på extremt bra och redan efter en timma var första paret färdiga med muntlig kritik och allt. Hmmm hade vi gjort det alldeles för lätt???

När provet var slut klockan 16 så visade det sig att det utdelats två första pris och det var båda hundarna i första paret. En del andrapris, nått tredjepris och resten nollor. Kändes som en bra fördelning och kändes då också som att svårighetsnivån ändå var rätt lagom.

Vädret för dagen var verkligen inge vidare, det regnade och blåste i stort sett hela dagen men trots detta var det inga sura miner från någon. Det måste väl vara hundfolk för att ha sånt topphumör en hel dag ute i skogen med regn och blåst.







Min hälsostatus var väl inge vidare men jag hade ändå klarat mig bra under dagen på på kvällen var hostan i sitt esse och jag var helt slut.

Middag intogs på Ångersjön och den blev trevlig och smakade bra. Kvällen avrundades vid 23-tiden då jag och Gunilla kröp ner i vår hyrda husvagn och somnade till regnet som smattrade på taket. Det var verkligen helt ENORMT mysigt att sova i husvagn!!!

Inga kommentarer: