måndag, september 10, 2012

Hiiiiilma!!!!

Jobbade på som vanligt på jobbet idag fram till klockan 12:30. Kom hem och käkade lunch och åkte sedan upp i skogen med hundarna och gick en promenad. På eftermiddan låg jag hemma i soffan och läste in materialet inför kursen på onsdag. Hann dock inte med allt men det viktigaste kursmaterialet. Ska försöka hinna läsa ytterligare lite till i morgon.

Efter jobbet åkte jag till Route 66 för att hjälpa till i letande efter Hilma.
Hilma. Bilden knyckt från EvaLotta!!!

Vår grupp åkte upp till Gymnasiet och finkammade skogen mellan Tunavägen, Bergsjövägen, gymnasiet och Ullsättersplanerna men ingen Hilma. Hade med mig Humla hela tiden och Vinna halva tiden. Henke kom efter halva tiden och gick med Neo. Tror att vi var ett 30-tal personer som var ute och letade på fyra olika platser.

Efter en kort vätskepaus fortsatte vi letandet i Skogsta och vid Glada Hudik Gymnasiet men när det blev mörkt vid 20:30 var vi tvungna att ge upp. Vi hade då promenerat en mil och varit ute i nästan 4 och en halv timma.

På vägen hem stanade vi till och delade på en pizza eftersom vi inte ätit någon middag. Hundarna fick mat när vi kom hem och sen somnade de alla tre direkt. Det tar på krafterna att gå i skogen och leta men var är Hilma och hur trött är hon nu?

Inga kommentarer: