onsdag, september 26, 2012

Inställd Stockholmsresa :(

Det var tänkt att jag skulle åka till Stockholm på kurs idag men hostas sa ifrån inatt. Skulle inte ha kläckt ur mig att detta var första kvällen på länge ur hostsynpunkt för då satte den igång. Hostade konstant till strax efter klockan ett och sedan till och från hela natten tills klockan ringde klockan 04:40. Konstaterade att det inte skulle funka att sitta på en stor föreläsning med den hostan så jag smsade Anne-Sofie och meddelade att jag inte kunde komma.

Somnade om och sov några timma innan jag steg upp vid 9-tiden. Åt frukost, läste tidningen och gick sedan ut med hundarna tillsammans med Gunilla. Efter promenaden flyttade Kokki in till oss och klockan 12:30 skjutsade jag ner familjen Jonsson till tågstationen då de nu ska åka till Sydkorea och hälsa på Daniels biologiska föräldrar för första gången.Vilken spännande resa!!!

Ibland är det bra att vara sjuk. Satt vid datorn och bestämde mig för att göra lite bokföring för SSRKs räkning. Efter drygt två timmar var alla bokföring hittills i år utförd. Kände mig riktigt duktig och hade dessutom suttit lugnt och stilla hela eftermiddan. Kommer att göra gott för hostan.

När Henke kom hem så blev det en kort promenad med alla fyra hundarna och sedan blev det middag och en uppiggande och värmande dusch för fysjutton vilket regnväder vi haft idag.

Kände mig tillräckligt pigg för att åka på uppfödarutbildningen en timma på kvällen och i morgon förutsätter jag att jag kan vara tillbaka på jobbet igen.

Inga kommentarer: