torsdag, oktober 11, 2012

Bilverkstäder och Cesiummätning

Ja med de två orden kan man väl sammanfatta dagen... På förmiddan var jag på inspektion på två bilverkstäder och på eftermiddan fram till strax efter 18 så satt jag på jobbet och mätte cesium.

Däremellan var jag såklart hem till hundarna på lunchen. Härligt väder så nästan så att man skulle varit ledig och spenderat en heldag utomhus idag egentligen men det går ju inte alltid.

I morgon är det helg igen. Veckorna passerar revy och igår konstaterade vi att det kanske är dags att börja investera i lite glögg snart. Är vädret dåligt nu när det börjar bli mörkt så blir det så lätt rått och småkallt. Dååå är det gott med Glögg!!!

Kom inte hem från jobbet förrän 18:30 idag eftersom det trillade in cesiumprover under eftermiddan. Väl hemma hade Henke redan gått med hundarna så vi gjorde en snabb middag i form av varmkorv.
 :-)

Efter maten blev jag riktigt effektiv. Kokade älgköttet och packeterade det för att kunna ge till hundarna. Dammsög och dammtorkade samt torkade golven. Slängde också ut en byrå som vi inte längre ska ha kvar.

Skönt att ha rent och fint, känns gött inför helgen!

Inga kommentarer: