lördag, oktober 13, 2012

Kött och lite lydnad

Ja då var det så dags idag. Dags för att ta rätt på en årsranson kött. Steg upp klockan 07:30 och direkt efter frukosten åkte vi ut till Hornslandet för att renskära ben, mala köttfärs och hämta hem kötte. Vi samlades sedan på Håsta och packade allt för att sedan frysa in det hemma. Vi var färdiga klockan13:30 och efter en toast åkte jag med Humla till brukshundklubben och testade momenten i lydnadsklass 3. Testade varje moment bara en gång om det funkade hyffsat och de gjorde det. Ingen idé att försöka börja finslipa nått när tävlingen är redan i morgon. Det hon kan sedan vi tränade lydnad det kan hon. Resten kommer vi inte att kunna lära in på en dag. Fjärren är det som funkar sämst så jag är rätt att det blir ett nollat moment.

Hur som helst är jag imponerad över hur mycket som trots allt sitter kvar i minnet. Ska bli skoj att testa en tävling men jag är rädd för att jag kanske kommer att strula till det då jag inte kan reglerna.

Henke kom och satte Vinna i bilen så sedan tog jag ut henne och tränade LITE men sen fick hon busa med Crut och Monster. Snabba de där små spetsarna!!!

Väl hemma blev det lite slapp sedan beställde vi Thaimat, 4 rätter så att vi fick plockmat så nu har vi även middag för en dag till veckan.

Kvällen blev en filmkväll!

Inga kommentarer: