söndag, oktober 14, 2012

Tävling, tävling och IKEA

Dagen började med Humlas lydnadsåterkomst i tävlingsammanhang. Har inte tränat lydnad sedan 2007 när Humla var 2 år. Startade en gång 2009 för att få tillbaka träningsmotivationen men det fick jag aldrig. Nu gör jag ett nytt försök då jag faktiskt känner mig lite sugen på lydnad igen. Humla i 3:an efter 5 års uppehåll gav mersmak. Småmissar här och där. Oväntad nolla på vittringen och en tämligen väntat nolla på fjärren resulterade i ett 3:e pris och seger i klass 3.

Direkt efter tävlingen åkte jag och Helena till Sundsvall. Ankom till Nordichallen 10 minuter före vi skulle in i ringen. In i ringen, ut med ett VG och sedan vidare till Biltema och sen IKEA för shopping.

Jag och Helena förhindrade en konkurs av IKEA i Sundsvall. Full bil och fullt släp sen åkte vi hem med mindre pengar i fickan...

Väl hemma blev det urlasning, hundrastning och sedan tacomiddag.

Attans att hemsidan skulle ligga nera annars hade jag kunna uppdatera den. Nu monterade vi grind till hallen så nu kan inte Vinna käka upp några fler skor. Monterade sedan en lykta innan jag blev sittande vid tvn med ett glas vin.

Tack och hej för denna helg!

Inga kommentarer: