söndag, oktober 21, 2012

Nu är den nedgrävd!!!

Sa när jag la mig i går att i morgon ska jag inte stiga upp före 9. Ja det var ju lätt att säga dagen före... Inte sjutton var jag trött på morgonen, var uppe före åtta...

Humla har legat bredvid mig och sovit i natt och kliat sig. Börjar misstänka att det är skabb hon har så i morgon blir det veterinären... Trodde att hon hade sår på örat först men de blir bara mer och mer, små små sårskorpor på både insidan och utsidan av öronlappen. Upptäckte även att hon hade sårskorpa i armhålan, på samma ställe som Vinna har sitt sår. Hmm kanske är skabb på henne också? Pälsen är ju under all kritik på henne och jag upplever nu att även Vinna kliar sig. Å sen såret under armen, kanske inte är ett sår trots allt. Den enda som inte visar några symptom är Neo men har tjejerna skabb så blir det behandling av allihop såklart.

Hur som helst fick jag ju hemsidan och bloggen uppdaterad tack vare den tidigare morgonen. Efter en promenad med hundarna satte vi i gång med häcken. Henke grävde och jag planterade planten. Tack och lov var det uppehåll idag men jorden och marken är ju rejält blöt sedan tidigare så det blev en lerig historia som också resulterade i två mycket onda ryggar. Undrar hur det kommer att kännas i morgon? Det finns nog risk för att varken jag eller Henke kommer upp ur sängen i morgon.

Nu är de 37 metrarna mot dungen och cykelvägen försedd med häck, 115 plantor gick åt och vi hade 120 så nu har vi fem extra om några dör under vintern. Gården ser ut som en lervälling och längst hela häcken ligger grästuvor, sten och lera men det får vi ta rätt på i morgon. Nu är i alla fall alla plantor i backen och än ser det ut att vara milt ett litet tag till i alla fall....

Klockan 17:00 gick vi in men först spolade vi av oss med slangen och slängde sedan alla kläder i maskin. Usch var leriga och skitiga vi var. Ingen av oss orkade göra mat så det blev en pizza idag.

Attans nu var den helgen slut också. Jösses vad tiden går fort...

Vinna hittade en lösning på problemet att hon inte får ligga i soffan...
Två ben och en häck i backen. Då måste det väl vara ok?

Inga kommentarer: